zondag, september 10, 2006

Internet te toegankelijk?


Het internet is een van de meest open mediums die er bestaan. Iedereen kan alles kwijt, er is nauwelijks controle. Is dit nu de kracht van het internet? Voor sommige bedrijven (zie bericht hieronder)is de toegankelijkheid van internet negatief. Moet er niet meer controle komen op internet?

Samsung verbolgen over internetfilmpje met mobieltje

SEOUL - Het Zuid-Koreaanse elektronicaconcern Samsung is een onderzoek begonnen naar een filmpje op het internet waarin een glimlachende vrouw het nieuwe superdunne mobieltje van Samsung doormidden breekt. Dat maakte het concern vrijdag bekend.
Volgens Samsung wordt in de clip onterecht gesuggeerd dat zijn Ultra Edition makkelijk breekbaar is.

Het filmpje duurt 21 seconden en heeft als titel: "Mobieltjes van Samsung, makkelijk te breken in één poging!". De Samsung Ultra Edition is een van de dunste mobieltjes ter wereld en een groot succes wegens zijn stijlvolle vormgeving en vele functies. De Ultra Edition kwam in juni uit.

http://www.nu.nl/news.jsp?n=821334&c=50&rss

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

De tendens is dat internet steeds interactiever wordt, steeds meer personen participeren. Het internet is er voor elkaar door elkaar.

Hierdoor is er dus ook kans dat sommige bedrijven in een slecht daglicht worden gesteld. Er hoeft maar een persoon zijn negatieve mening te ventileren en er kan zich een hele negatieve spiraal aandienen.

Mochten we de "nieuwe media", even algemeen genomen, dus ook in willen zetten met betrekking tot Right To play dan zullen we dit wel goed in ons achterhoofd moeten houden. Internet kan je maken maar ook heel simpel kraken. Het tilt je op maar ramt je keihard onderuit. (Acda & de Munnik, red)

9:41 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

pfff waar maken ze zich druk om bij Samsung......

Ik krijg mijn eigen telefoon ook wel door midden hoor!

8:25 p.m.  

Een reactie posten

<< Home