zondag, december 03, 2006

Zappen op internet?


Ben je het zappen op de televisie beu? Dan kun je nu verder zappen op internet. PCzapper is een software programma wat vanaf nu gratis wordt aangeboden. Hiermee kun je zappen tussen online zenders.

Via de software kun je op een eenvoudige manier op je PC televisieuitzendingen bekijken die via internet uitgezonden worden. Al deze kanalen zijn ook zonder de PCzapper-software te ontvangen, maar de software maakt de ontvangst wel een stuk makkelijker. Het PCzapper computerprogramma biedt een portal waarin alle beschikbare streams op een overzichtelijke manier in menu's zijn ondergebracht. Als gebruiker kun je door de menu's heenzappen en de televisieprogramma's bekijken. Je hebt daarbij geen aanvullende software nodig, en hoeft geen instellingen in te voeren.

Om het jezelf nog makkelijker te maken is er ook hardware waardoor je de online zenders op je televisie kunt bekijken. PCzapper wil aan mensen laten zien hoeveel content er op internet te vinden valt, en daarnaast willen ze natuurlijk dat je de speciale hardware aanschaft.

De komende tijd zal ik het programma gaan uitproberen.
Binnekort kom ik er op terug!