zondag, oktober 15, 2006

Online televisie kijken met HalpTV

HalpTV is een gratis programma waarmee je internettelevisie kunt bekijken. Ruim 3.000 online radio- en televisiestations zijn voorgeprogrammeerd dus er valt genoeg te zien en te horen.

HalpTV is een programma voor het bekijken van internettelevisie. Je kunt live TV-streams en radiostations bekijken en beluisteren. Ook Video-on-Demand (muziek, video, webcams) behoort tot de mogelijkheden. Er zijn meer dan 3000 TV- en radio stations waaruit je kunt kiezen


Het programma heeft een duidelijk opzet. Tweederde van het scherm wordt in beslag genomen door het "televisiescherm" en de bedieningsknoppen. Rechts bevindt zich de navigatie waarmee je radio en televisiezenders kunt selecteren. Je kunt echter ook beeldvullend naar de televisiebeelden kijken.
Om een televisiekanalen te selecteren kies je eerst voor een land. In het rechtergedeelte van het scherm krijg je dan alle beschikbare kanalen uit dat land te zien. Een klik volstaat om te kijken. Bevalt een televisekanaal je, dan kun je deze aan je favorietenlijst toevoegen.


Download HalpTV