maandag, december 18, 2006

Amateur commercial DOVE


DOVE was dit jaar succesvol met een commercial op internet. Deze video op internet bleek veel effectiever dan op de televisie. Ze volgen daarom nu de nieuwe trend om klanten te betrekken bij het maken en bedenken van een commercial.

DOVE roept vrouwen op om een eigen commercial te maken voor het product; DOVE cream oil body wash. De filmpjes kan men zelf plaatsen op de site dovecreamoil.com. Op de site staan ook verschillende tips van hoe je een commercial moet maken.

Afgelopen jaar had DOVE een filmpje op Youtube want een groot succes werd. Het filmpje was een onderdeel van de nieuwe campagne van DOVE. Deze campagne is gericht op "echte schoonheid".

Of deze actie gaat werken weet ik nog niet. Ik denk dat vooral filmpjes populair zijn die humoristisch zijn of een diepe indruk achterlaten. Met deze filmpjes is dat niet. Tenminste niet degene die nu op de site te zien zijn. Ze zijn allemaal heel braag en na twee filmpjes heb je het wel gezien. Ik ben benieuwd!

Filmpjes bekijken DOVE contest

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

ik dacht eigenlijk dat er meer filmpjes zouden zijn in de trant van de afgelopen commercials van dove. Dan zou het veel leuker zijn geweest, maar wie weet komt dat nog.

12:30 p.m.  

Een reactie posten

<< Home